Beta versie 2.0
Versie 2.0


zelf een website beheren moeilijk ???

Wij (be)(ge)loven van niet. 

Kent u dat ?

U wilt graag een website en gaat op zoek naar een partij die deze voor u gaat bouwen. Vaak zal u een CMS (content management systeem) worden geadviseerd omdat "dat zo handig werkt" en dat is waar een CMS is reuze handig. Maar waarom wordt er vaak later in het gesprek aan u verteld dat het toch wel ingewikkeld is en het beter is de website door hun te laten beheren ?? (tegen een vergoeding natuurlijk)

Wij bij webXtreeme hebben dat (te)vaak gehoord en zijn van mening dat het anders kan. Aan een goed CMS ontkomt u in deze snelle tijd van internet niet aan, maar deze hoeft niet ingewikkeld te zijn om goed te kunnen functioneren. En daar zit nu het verschil. Bij webXtreeme gaan wij er altijd vanuit dat u zelf de website gaat beheren, beter nog wij willen dit zelf. Wij zijn ervan overtuigd dat u dat heel goed zelf kan (ook als u geen verstand van websites hebt).

Hoe werken wij ??

Wij verschillen niet veel van andere partijen die websites bouwen, echter is ons motto "een website is een kijkje bij u als klant, u moet de klant laten zien wie u bent" en wij helpen u daarbij. Wij werken volgens een heel simpel stappenplan die verderop op de website uitgebreid beschreven staat. Het komt er op neer dat als wij klaar zijn u de website volledig kunt beheren dat wil zeggen: Vullen - aanpassen teksten of afbeeldingen en pagina's toevoegen eerder zullen wij niet rusten. Is dat duur ?? Nee wij spreken van tevoren een prijs af en of u nu 1 uur opleiding nodig heeft of 4 wij vertrekken niet voor u het zelf kunt zonder u voor de extra uren een rekening te sturen.

¡¡ Is er een addertje ¿¿

Ja die is er en daarom staat hij hier, als wij klaar zijn met uw website is onze ervaring dat de klant toch nog kleine aanpassingen wil. Hier hebben wij een serviceplan voor ontwikkeld. In dit serviceplan koopt u 10 uur ondersteuning en die ondersteuning kan alles zijn, extra functionaliteit, extra instructie voor uw nieuwe werknemer, uw hosting provider heeft een update op de server uitgevoerd en de website werkt niet meer naar wens. Ons serviceplan geeft u voorrang en omdat u de uren van tevoren heeft ingekocht, korting op ons uurtarief.

o ja voor we het vergeten de ingekochte uren zijn 1 jaar geldig.